Dagens lunch Måndag-fredag
09.00-14.00 för 99:- inkl. smör, bröd, sallad, kaffe.
—————————————————————————————————-
Bistro Meny Lördag-Söndag 09.00-14.00
(2 rätter av kockens val)

Måndag-Söndag 14.00-22.00
Á La Carte meny (bordsservering)

Dagens lunch: Fredag


Veckans sallad: Vildsvinsalsiccia med tryffelmarinerade champinjoner och bakad cocktailtomat. 119:-
Alltid på Alfredo’s
Fisk och skaldjursgryta med Seabass, scampi, quid, tomat,saffran, fänkål, morot och potatis. 159:-
Steak fritt med bearnaise och pommes. 159:-

  • Kalvstek med gräddsås, ärtor, svartvinbärsgelé och kokt potatis.
  • Pasta: Bigoli med citronmarinerad lax, dragon och grädde



Är ni sugen på en sallad eller något vegetariskt så kan vi ordna det mesta, säg bara till i kassan.

Dagens lunch serveras Måndag – Fredag 9-14 och inkluderar bröd, smör, sallad och kaffe eller te för 99:-

Lunchmeny per vecka

Lunch Vecka 21, 20-24 maj

Veckans sallad

Vildsvinsalsiccia med tryffelmarinerade champinjoner och bakad cocktailtomat. 119:-

Alltid på Alfredo’s

Fisk och skaldjursgryta med Seabass, scampi, quid, tomat,saffran, fänkål, morot och potatis. 159:-
Steak fritt med bearnaise och pommes. 159:-

Måndag
  • Kokt kalv i dillsås med gröna bönor och kokt potatis.
  • Pasta: Rigatoni med Knaprigt fläsk och tomatgräddsås.
Tisdag
  • Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon
  • Pasta: Bigoli med karl-Johansvmp, champinjoner, tryffel och parmesan.
Onsdag
  • Biff Lindström med örtsmör och rostad potatis.
  • Pasta: Lasagne al forno
Torsdag
  • Helstekt lågtempad Högrev med salviahollandaise och klyft potatis.
  • Pasta: Spagetti med kyckling, kapris och vårlök.
Fredag
  • Kalvstek med gräddsås, ärtor, svartvinbärsgelé och kokt potatis.
  • Pasta: Bigoli med citronmarinerad lax, dragon och grädde


Lunch Vecka 22, 27-31 maj

Veckans sallad

Vildsvinsalsiccia med tryffelmarinerade champinjoner och bakad cocktailtomat. 119:-

Alltid på Alfredo’s

Fisk och skaldjursgryta med Seabass, scampi, quid, tomat,saffran, fänkål, morot och potatis. 159:-
Steak fritt med bearnaise och pommes. 159:-

Måndag
  • Grillad Kalvrostlock med aubergine, zucchini, tomat och klyftpotatis.
  • Pasta: Rigatoni Puttanesca (Tomat, sardeller, oliver och kapris)
Tisdag
  • Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon
  • Pasta: Penne med tryffelsalsiccia, tomat, salvia och parmesan.
Onsdag
  • Brässerad marinerad bringa med pepparrotssky och kokt potatis.
  • Pasta: Lasagne al forno
Torsdag
  • Kalvfärsbiffar med tomat, oliver, rosmarin och kokt potatis
  • Pasta: Canneloni med spenat och ricotta
Fredag
  • Rostbiff med ljummen potatissallad med vårlök, kapris, persilja och Potatisgratäng
  • Pasta: Bigoli med kyckling, svarta oliver, rosmarin och tomat.

Dagens lunch serveras Måndag – Fredag 9-14 och inkluderar bröd, smör, sallad och kaffe eller te för 99:-

Välkommen att boka bord eller beställa din avhämtning!

OBS! Bokningsformuläret gäller endast för sällskap från 8 personer!

  • Vi har ingen bokning för sällskap under 8 personer som vill äta hos, vi fixar alltid plats när ni kommer.

  • Vill du ha avhämtning för 1-7 personer? Beställ på plats eller ring oss (helst samma dag) på 08-593 607 80.
  • Sista minuten beställning? Det kan vi ordna, men RING 08-593 607 80!
  • Använd bokningsformuläret helst 3 dagar i förväg men minst dagen innan ni kommer. Annars blir det sista minuten och kan ni ringa 08-593 607 80 istället.

OBS! Du får alltid en personlig bekräftelse från oss senast 24 timmar efter bokningen. Har du inte fått en bekräftelse? RING 08-593 607 80!