Dagens lunch Måndag-fredag
09.00-14.00 för 119:- inkl. smör, bröd, sallad, kaffe.
—————————————————————————————————-
Bistro Meny Lördag-Söndag 09.00-14.00
(2 rätter av kockens val)

Måndag-Söndag 14.00-22.00
Á La Carte meny (bordsservering)

Dagens lunch: Onsdag

  • Paprikagryta på nöt med tryffelpolenta.
  • Pasta: Lasagna al Forno

Veckans sallad: Romansallad med San Danieleskinka, rostad tomat och svarta oliver. 119:- Alltid på Alfredo's:

  • Fisk och skaldjursgryta med Seabass, scampi, quid, tomat,saffran, fänkål, morot och potatis. 159:-
  • Steak fritt med bearnaise och pommes. 159:-

Är ni sugen på en sallad eller något vegetariskt så kan vi ordna det mesta, säg bara till i kassan.

Dagens lunch serveras Måndag - Fredag 9-14 och inkluderar bröd, smör, sallad och kaffe eller te för 119:-

Lunchmeny per vecka

Lunch Vecka 43,19 oktober-23 oktober

Veckans sallad

Romansallad med San Danieleskinka, rostad tomat och svarta oliver. 119:-

Alltid på Alfredo’s
  • Fisk och skaldjursgryta med Seabass, scampi, quid, tomat,saffran, fänkål, morot och potatis. 159:-
  • Steak fritt med bearnaise och pommes. 159:-
Måndag
  • Köttfärslimpa med gräddsås, pressgurka, lingon och kokt potatis.
  • Pasta: Cannelloni med räkor och pesto.
Tisdag
  • Raggmunk med sidfläsk och rårörda lingon.
  • Pasta: Rigatoni med kyckling, purjolök, tomat och grädde.
Onsdag
  • Paprikagryta på nöt med tryffelpolenta.
  • Pasta: Lasagna al Forno
Torsdag
  • Kalvfärsbiff med tomat, basilika, kapris och kokt potatis.
  • Pasta: Sedanini Arrabiata
Fredag
  • Lågtempad högrev med svartkål, rödlök, hollandaise och klyftpotatis.
  • Pasta: Linguini med räkor, saffran och grädde.

Lunch Vecka 44,26 oktober-30 oktober

Veckans sallad

Romansallad med Ribiola, rökt parmaskinka, cocktailtomat och kronärtskocka. 119:-

Alltid på Alfredo’s
  • Fisk och skaldjursgryta med Seabass, scampi, quid, tomat,saffran, fänkål, morot och potatis. 159:-
  • Steak fritt med bearnaise och pommes. 159:-
Måndag
  • Pulled pork med tomatsalsa och crème fraiche
  • Pasta: Tortellini med Karl Johansvamp och pancetta.
Tisdag
  • Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon
  • Pasta: Rigatoni med rosmarinsalsiccia och parmesan.
Onsdag
  • Helstekt fläskkarré med wiskysenapssås och rostad potatis.
  • Pasta: Lasagna al Forno.
Torsdag
  • Biff a la Lindström med örtsmör och klyftpotatis.
  • Pasta: Penne med kyckling, salvia och grädde.
Fredag
  • Marinerad rostbiff med dragonhollandaise och rostad potatis.
  • Pasta: Rigatoni med knaperstekt fläsk, pecorini och persilja.

Lunch Vecka 45,2 november-6 november

Veckans sallad

Gratinerad Chevré, Valnötter och fikondressing. 119:-

Alltid på Alfredo’s
  • Fisk och skaldjursgryta med Seabass, scampi, quid, tomat,saffran, fänkål, morot och potatis. 159:-
  • Steak fritt med bearnaise och pommes. 159:-
Måndag
  • Panerad Schnitzel M. Svartkål, tomat, rödlök, kokt potatis och rödvinssky.
  • Pasta: Tortellini M. Mozzarella och basilika
Tisdag
  • Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon
  • Pasta: Bigoli med lax, spenat och grädde.
Onsdag
  • Gräddstuvad pyttipanna M. Stekt ägg och rödbetor.
  • Pasta: Lasagna al Forno.
Torsdag
  • Lammfärsbiffar M. tomat, rosmarin, salvia, rostad potatis och rödvinssås.
  • Pasta: Sedanini M. Ragu på salsiccia.
Fredag
  • Lågtempad Brisket M. Örthollandaise Och klyftpotatis.
  • Pasta: Rigatoni Puttanesca

Lunch Vecka 46,9 november-13 november

Veckans sallad

Romansallad med San Danieleskinka, rostad tomat och svarta oliver. 119:-

Alltid på Alfredo’s
  • Fisk och skaldjursgryta med Seabass, scampi, quid, tomat,saffran, fänkål, morot och potatis. 159:-
  • Steak fritt med bearnaise och pommes. 159:-
Måndag
  • Köttfärslimpa med gräddsås, pressgurka, lingon och kokt potatis.
  • Pasta: Cannelloni med räkor och pesto.
Tisdag
  • Raggmunk med sidfläsk och rårörda lingon.
  • Pasta: Rigatoni med kyckling, purjolök, tomat och grädde.
Onsdag
  • Paprikagryta på nöt med tryffelpolenta.
  • Pasta: Lasagna al Forno
Torsdag
  • Kalvfärsbiff med tomat, basilika, kapris och kokt potatis.
  • Pasta: Sedanini Arrabiata
Fredag
  • Lågtempad högrev med svartkål, rödlök, hollandaise och klyftpotatis.
  • Pasta: Linguini med räkor, saffran och grädde.

Dagens lunch serveras Måndag - Fredag 9-14 och inkluderar bröd, smör, sallad och kaffe eller te för 119:-

Välkommen att boka bord eller beställa din avhämtning!

OBS! Bokningsformuläret gäller endast för sällskap från 8 personer!

  • Vi har ingen bokning för sällskap under 8 personer som vill äta hos, vi fixar alltid plats när ni kommer.
  • Vill du ha avhämtning för 1-7 personer? Beställ på plats eller ring oss (helst samma dag) på 08-593 607 80.
  • Sista minuten beställning? Det kan vi ordna, men RING 08-593 607 80!
  • Använd bokningsformuläret helst 3 dagar i förväg men minst dagen innan ni kommer. Annars blir det sista minuten och kan ni ringa 08-593 607 80 istället.

OBS! Du får alltid en personlig bekräftelse från oss senast 24 timmar efter bokningen. Har du inte fått en bekräftelse? RING 08-593 607 80!