Lunch is served Monday-Friday from 9am-2pm
for 119:- includes bread, butter, salad and coffee or tea.
———————————————————————————————-
Bistro Menu Saturday-Sunday
9am-2pm
(2 Dishes of the chef’s choice)

Monday-sunday 2p-10pm
Á La Carte Menu (table service)

Monday’s lunch menu


Sallad of the week: Gratinerad Chevré, Valnötter och fikondressing. 119:-
Every lunch at Alfredo’s
Fisk och skaldjursgryta med Seabass, scampi, quid, tomat,saffran, fänkål, morot och potatis. 159:-
Steak fritt med bearnaise och pommes. 159:-

  • Panerad Schnitzel M. Svartkål, tomat, rödlök, kokt potatis och rödvinssky.
  • Pasta: Tortellini M. Mozzarella och basilika

Would you like to have a sallad or something vegetarian? Do not hesitate to ask!

Lunch is served Monday-Friday from 9am-2pm and includes bread, butter, salad and coffee or tea for 119:-

Lunches coming up

Lunch Week 9, 24-28 February

Sallad of the week

Gratinerad Chevré, Valnötter och fikondressing. 119:-

Every lunch at Alfredo’s

Fisk och skaldjursgryta med Seabass, scampi, quid, tomat,saffran, fänkål, morot och potatis. 159:-
Steak fritt med bearnaise och pommes. 159:-

Monday
  • Panerad Schnitzel M. Svartkål, tomat, rödlök, kokt potatis och rödvinssky.
  • Pasta: Tortellini M. Mozzarella och basilika
Tuesday
  • Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon
  • Pasta: Bigoli med lax, spenat och grädde.
Wednesday
  • Gräddstuvad pyttipanna M. Stekt ägg och rödbetor.
  • Pasta: Lasagna al Forno.
Thursday
  • Lammfärsbiffar M. tomat, rosmarin, salvia, rostad potatis och rödvinssås.
  • Pasta: Sedanini M. Ragu på salsiccia.
Friday
  • Lågtempad Brisket M. Örthollandaise Och klyftpotatis.
  • Pasta: Rigatoni Puttanesca

Lunch Week 10, 2-6 March

Sallad of the week

Romansallad med San Danieleskinka, rostad tomat och svarta oliver. 119:-

Every lunch at Alfredo’s

Fisk och skaldjursgryta med Seabass, scampi, quid, tomat,saffran, fänkål, morot och potatis. 159:-
Steak fritt med bearnaise och pommes. 159:-

Monday
  • Köttfärslimpa med gräddsås, pressgurka, lingon och kokt potatis.
  • Pasta: Cannelloni med räkor och pesto.
Tuesday
  • Raggmunk med sidfläsk och rårörda lingon.
  • Pasta: Rigatoni med kyckling, purjolök, tomat och grädde.
Wednesday
  • Paprikagryta på nöt med tryffelpolenta.
  • Pasta: Lasagna al Forno
Thursday
  • Kalvfärsbiff med tomat, basilika, kapris och kokt potatis.
  • Pasta: Sedanini Arrabiata
Friday
  • Lågtempad högrev med svartkål, rödlök, hollandaise och klyftpotatis.
  • Pasta: Linguini med räkor, saffran och grädde.

Lunch is served Monday-Friday from 9am-2pm and includes bread, butter, salad and coffee or tea for 119:-

Welcome, here you can book a table or order a take away!

PLEASE NOTE! The booking form only applies to parties of 8 persons or more!

  • We don’t take reservations for parties of less than 8 people as we will always be able to make room for you when you arrive.
  • Do you want to order a take away for 1-7 people? Order at the counter or call us (preferably the same day) on +46 8 593 607 80.
  • Last minute order? We can accommodate you, but call us quickly on +46 8 593 607 80!
  • Use the booking form preferably 3 days in advance but at least the day before you arrive. We may still be able to seat you if you call us at the last minute so don’t hesitate to call us! +46 8 593 607 80

NOTE! You will always receive confirmation from us within 24 hours of booking. Did you not receive a confirmation? Call +46 8 593 607 80!